Meglerne som elsker fjellet

Det er ikke noe som kan måle seg med et salg av fritidsbolig til en
fornøyd kunde for meglerne Martin Ruud, Christer Barman Gabrielsen og Kjetil Nilssen hos
Nordvik Bolig på Majorstua.

SPONSET INNHOLD

Tekst:  Markedsavdelingen i Hallingdølen. Foto: Espen Forsberg

– Vi vet at kundene krever mye av oss, derfor har vi inngående kunnskap om fritidsboligene, området og utbyggerne bak de objektene vi selger, sier Martin Ruud.

Vi krever mye av oss selv. Vi er fjellfolk, og er i fjellet hele tiden.

Det mest givende med å selge en fritidsbolig er at du kommer nærmere kunden. Kundene tar oss med på reisen om å realisere sin drøm om hytte på fjellet. Det er krevende, men mest moro. Vi er alle tre i en fase der vi planlegger å bygge hytte i Hallingdal, så vi har mye til felles med kundene våre sier Martin Ruud.

Hvorfor lykkes dere så godt som meglere i nedre Hallingdal?

Vi har en god standing i markedet og en profil som passer til hyttemarkedet. Kundene er rundt oss i Stor-Oslo og vi er tilgjengelige hele tiden. Vi sitter på et godt kundekartotek, og vet hvem kjøperne er, sier Kjetil Nilssen.

Nordvik Bolig har solgt hytter på Høgevarde siden utbyggingen i området begynte for 20 år siden. Meglerne har god kjennskap både til utbyggere og kjøperne. Turufjell på Flå og Synstevatn i Nesbyen er to andre områder der meglerne selger en rekke hytter.

Inngående kjennskap: Nordvikmeglerne Kjetil Nilssen, Martin Ruud og Christer Barman Gabrielsen bruker mye tid på sette seg grundig inn materialvalg, tekniske løsninger og byggemåten til de hyttene de selger.

Inngående kjennskap: Nordvikmeglerne Kjetil Nilssen, Martin Ruud og Christer Barman Gabrielsen bruker mye tid på sette seg grundig inn materialvalg, tekniske løsninger og byggemåten til de hyttene de selger.

Trygg salgsprosess

Vi kjenner utbyggeren, elektrikeren, rørleggeren og har mobilnummeret til snekkeren på hurtigtast. Når vi i tillegg vet om de beste fiskevannene, har de riktige turtipsene og kan gi kundene tips om aktiviteter og sykkelløper. Dette skaper trygghet både for kjøper og selger, sier Martin Ruud.

Et eksempel er Turufjell. Her finner hyttehallingen et flott turterreng, det er kort reisevei fra Oslo og flinke solide aktører bak utbyggingen, som bygger en helårsdestinasjon med fokus på langrenn, alpint, sykkel, tur og gode fiskemuligheter.

På Turufjell har vi solgt bra med tomter og hytter, vi nærmer oss 200 salg og hvor vi har solgt over 100 tomter bare i 2020. Kombinasjonen med driftige grunneiere som sørger for den daglige driften og solide investorer i Olav Thon Gruppen og Fredensborg Fritid, er svært viktig for salget og trygghet for gjennomføring av prosjektet.

Vi har også nesten solgt ut det vi hadde av hytter til salgs i høst og det er allerede etablert et miljø på Turufjell med relativt ung kjøpegruppe og mange barnefamilier. Det er veldig trivelig og skaper mye liv og røre sier Christer Barman Gabrielsen. Mange kjøpere har vært i Valdres eller Gudbrandsdalen, men de trekker til Hallingdal. Totalpakka er god, og kjøperne får mye hytte for pengene. Hallingdal er gode til å bygge opp sommeraktivteter i tillegg til de unike mulighetene vinterstid sier Christer Barman Gabrielsen.

Vinter: En av fordelene til nedre Hallingdal er snøsikre vintere. Christer Barman Gabrielsen, Kjetil Nilssen og Martin Ruud.

Sykkel er viktig for hytteeierne, og Hallingdal er et av Norges best utviklede områder for stisykling. På Høgevarde er det store planer for utbygging av nye sykkeltrasseer.

Sykkel på Høgevarde er allerede godt utviklet. Grunneiere har en omfattende plan for sykkelstier i området, og legger opp til bygging av 80-100 km sykkelsti de neste årene. Selskapet Worldtrail skal planlegge og bygge sykkelstier i verdens- klasse.
Høgevarde er Oslos nærmeste høyfjells- område som også byr på pudder og rando- nee, samt skibakker, langrenn etc.

Nesbyen er allerede etablert som sykkeldestinasjon av internasjonal klasse. Martin Ruud som er vokst opp i en familie som driver med hyttebygging i Ål, er full av begeistring for Systevassåsen hvor han i løpet av snaue to år har solgt 43 hytter.

Nesbyen er en komplett destinasjon for en familie som ønsker helårshytte på fjellet. Her får du unike fiskemuligheter, endeløse skiløyper og variert turterreng, sier Ruud.

Han deler gjerne sine tips om hvor du kan få storørreten, eller de beste skiturene i nærområdet der han selger hytter.

Trøkk i fjellet

Det er liten tvil om at nordmenn ønsker seg hytte på fjellet. Meglerne merker at det er rift om de beste objektene.

Vi opplever til stadighet at det er budrunder på hytter til 8-10 millioner kroner. Det er over 100.000 nordmenn som har et ønske om å skaffe seg hytte, så det er liten tvil om at kjøperne finnes der ute, sier Christer Barman Gabrielsen.

For noen dager siden solgte jeg for første gang hytte til noen som sto og så på vindusplakaten på kontoret vårt i Bogstadveien. Kunden hadde ikke vært på nettet og søkt etter fritidsbolig, men falt for prospektet for Synstevassåsen. Kunden ringte mens de sto utenfor kontoret, og to dager etter var vi på visning i Nesbyen, sier Ruud.

Systevassåsen

familieeldorado i Nesbyen

 • Nyetablert hyttefelt som har tatt fjellet med storm
 • Samarbeid med lokale utbyggere, megler og arkitekter som har jobbet med å finne den «perfekte» hytten for folk flest
 • Lokal verdiskapning via nyetablert elementfabrikk i Nesbyen og lokale underleverandører
 • Perfekt for den moderne familie midt i skieldorado med eventyrløypa (Ustaoset til Norefjell) som fra 2020/2021 går igjennom hyttefeltet
 • Fibertilknytning
 • Vidstrakt utsikt mot Tunhovdalpene
 • Ligger sentralt i Hallingdal med kort vei til alle destinasjoner
 • Vintersol
 • 3 forskjellige hyttemodeller 80/90/115 kvm
 • Priser fra kr 3.200.000.- til kr 4.500.000.-

Kontakt megler Martin Ruud
på 414 08 858 for mer informasjon
eller visning

Høgevarde

et fristed bare 90 min fra Sandvika

 • Høgevarde ligger på Norefjellplatået med utsikt til både
  Hallingskarvet, Jotunheimen og Rondane
 • Området er tilpasset friluftsentusiasten og passer alle
 • Bygger et av Europas største nettverk av sykkelstier, i tillegg til alpinanlegg, endeløse turmuligheter sommer og vinter samt en rekke gode fiskevann
 • Høgevarde sin grunntanke er at alt som utvikles skal være bærekraftig
 • Vardefjell 1 er et nytt leilighetsprosjekt bygget i massivtre med FNs bærekraftmål som grunntanke
 • Leilighet er fra 38 til 103 m2
 • Priser fra kr 1.850.000.- til kr 5.600.000.-
 • 7 av 12 leiligheter i 1. byggetrinn er allerede solgtKontakt megler Kjetil Nilssen
  på 990 07 770 for mer informasjon
  eller visning

Turufjell

hytteparadiset på solsida

 • Turufjell er et fint område med flott landskap og ligger sydvendt med fantastiske solforhold
 • Nordvik Bolig har solgt over 100 tomter i 2020
 • Her bygges helårsdestinasjon med et større alpinanlegg
  langrennsløyper, velutviklet nett av sykkelstier, flotte muligheter for fotturer, gode fiskevann, toppturmuligheter og turområde inn i Vassfaret på sommerstid
 •  Alpinanlegg med varmestue
 • Olav Thon Gruppen og Fredensborg Fritid garanterer for fortsatt utvikling av området
 • Selv om Turufjell er et nytt område, er det på kort tid etablert et godt hyttemiljø
 • Området har en relativt ung kjøpegruppe
 • Tomter fra kr 600.000 -2.100.000Kontakt megler Christer Barman
  Gabrielsen på 950 41 364 for mer
  informasjon eller visning

SKREVET PÅ OPPDRAG FOR