Sundance massasjebad i fjellheimen

Massasjebad

En kilde til trivsel og avslapning

Fjellet og hytta betyr kvalitetstid sammen med de nærmeste. Her kan vi koble helt av og ha tid til hverandre.

SPONSET INNHOLD

Tekst og foto: Sundance

Se for deg fine dager på fjellet. Turer til fots eller på ski, eller kanskje med en dag i alpinanlegget. Forestill deg da at du etter turen kan komme tilbake til et utendørs bad hvor du i klar, frisk luft, og med en utsikt som er behagelig for øyet, får massert øm muskulatur i varmt vann som omslutter kroppen. Alene eller sammen med dine nærmeste nyter du et bad som gjør underverker for både kropp og sjel. Kanskje får dere samtaler dere ellers ikke ville hatt.

Ikke nok med at det er svært behagelig å sitte i varmt, masserende vann. – Over tid vil et avslappende bad i ditt massasjebad også være en helsebringende vane, forteller Rainer Aasheim, daglig leder ved Sundance Norge i Holmestrand. Med lang erfaring i bransjen, og selv eier av massasjebad i mange år, er han godt kjent med alle fordelene og gledene et massasjebad har og gir. Sundance Norge er en av pionerne innen massasjebad-industrien i Norge. I over 20 år har de levert massasjebad, av høyeste kvalitet, over hele landet. – Bak våre massasjebad står den amerikanske produsenten Sundance Spas. Med over 40 års erfaring i bransjen er de verdens største produsent og distributør av akryl massasjebad, forteller en entusiastisk Rainer.

Enten du liker å være på hytta og fjellet i rolig tempo og bare slappe av, eller om du er av den aktive typen som bruker fjellet til trening, vil et massasjebad være et populært luksuselement på hytta. Hverdagens mas og jag vet vi alle at kan ta overhånd. Det er ikke alltid lett å ta en pause fra mobiltelefonen og koble av fra jobb og sosiale medier. Men i et massasjebad har mobiltelefonen ingen plass. – Det er dette som er så fantastisk med massasjebad, sier Rainer. Her blir du tvunget til å koble helt av, kun være til stede. Enten alene, eller med familie og venner. – Hos Sundance finner du et massasjebad som vil dekke ditt og familiens behov. Vi har massasjebad i flere serier og prisklasser, med plass til 2 – 8 personer, men alltid i samme høye kvalitet. Det finnes alt fra små bad med enkel massasje, som vil være et godt alternativ til en badestamp, til store bad med terapeutisk massasje som er så store at små barn kan ta noen svømmetak. Det er ikke uvanlig at vi hører om kunders barn eller barnebarn som har lært seg å svømme i et massasjebad fra oss, forteller Rainer. – Det er så mye glede ved et massasjebad, fortsetter han. Her kan man møte hele familiens behov. Absolutt alle aldre vil sette pris på et massasjebad, og det blir fort hyttas naturlige samlingspunkt. Enten du ønsker et bad etter en treningsøkt eller bare for avslapning.

Sundance massasjebad i fjellheimen

Planlegg drømmen nå

Om du vurderer å investere i et massasjebad er det lurt å starte planleggingen nå på våren. Dermed kan massasjebadet installeres når underlaget er klart, og du kan bade neste vintersesong. Massasjebadene fra Sundance er fullisolerte og designet for norske vintre. – Med denne ekstra gode isoleringen har våre bad et svært lavt energiforbruk og du kan bade hele året, forteller Rainer. Alt du trenger er et stabilt og slett underlag og tilgang til strøm og vann. Om du ikke vil installere badet selv har Sundance teknikere som både leverer og hjelper deg med installasjonen. – I tillegg er de tilgjengelige for våre kunder på telefon 365 dager i året, sier Rainer.

Tips til planlegging

 • Bruk tid på å planlegge, gå gjennom familiens ønsker og behov.
 • Underlaget må være stabilt og slett, og tåle minst 500 kg pr. m².
 • Plasser badet nær en utgang. Kort vei gjør det enkelt å måke adkomsten til badet, og øker bruken vinterstid.
 • Badet trenger kun strømtilkobling.
 • Størrelse på sikringskurs avhenger av størrelsen på badet. Sjekk med Sundance før du bestiller elektriker.

Prøvebad

Forskjellige kropper vil oppleve både sitteløsninger og massasje forskjellig. Rainer anbefaler derfor alle å prøvebade før de kjøper et massasjebad. – I vår butikk, som ligger langs E18 i Holmestrand, kan du prøvebade i vår usjenerte og delikate spa-avdeling. Her har vi til enhver tid utstilt bad fra hver serie, slik at kundene kan oppleve forskjellene, og gjøre sine egne erfaringer, før de kjøper, avslutter Rainer.

Sundance massasjebad i fjellheimen

Helsefordeler

I dag benytter massasjebadene fra Sundance nye og spennende metoder innen hydroterapi. De tre elementene i begrepet hydroterapi er varme, vektløshet og massasje.

Med en kombinasjon av avansert utviklede dyser som gir deg enestående massasje og med ergonomisk setedesign av høy kvalitet, kan regelmessig bading i et Sundance massasjebad gi deg positive virkninger som:

 • Redusere stress og bidra til bedre søvn.
 • Øke blodsirkulasjonen.
 • Gi økt bevegelighet.
 • Redusere kroniske smerter i f.eks. rygg og nakke.
 • Restituere muskelmassen raskere.
 • Minske smerter fra overbelastninger, forstuinger og andre skader.
 • Redusere symptomer ved muskel- og leddplager, som f.eks. leddgikt og Bekhterevs sykdom.
 • Positiv innvirkning på personer med diabetes type 2.

Sundance massasjebad i fjellheimen

SKREVET PÅ OPPDRAG FOR


Sundance

Kanskje du også liker disse?