Maxbo lanserer egne hyttemodeller

Maxbo satser enda sterkere på hyttemarkedet, og nå lanserer de for første gang egne hyttemodeller.
– Dette blir helnorske materialer satt opp av ekte hallinger, skryter Espen Forsberg i Maxbo.

SPONSET INNHOLD

Tekst:Torkel Vik
Foto: Hallingdølen

Hyttemarkedet i Hallingdal blomstrer og det er per i dag mellom 15 og 20 000 tomter som er regulert til hyttebygging.

– Vi opplever en stor interesse for Hallingdal. Hele dalen er full av flotte fjell, samtidig som det er nært Oslo. Nå gleder vi oss til å tilby hytter med høy kvalitet og fornuftige priser til alle som ønsker å bygge her, sier Forsberg. Han er regional salgssjef i Maxbo, og har vært en av drivkreftene bak prosjektet.

Espen Forsberg har jobbet med å utvikle de nye hyttemodellene.
Her viser han frem den flunkende nye hyttebrosjyren. Varehjussjef Per Rune Andersen har også stor tro på konseptet.

Kort byggetid

De nye hyttene kommer i fem forskjellige modeller, fra 75 til 140 kvadratmeter.

– Vi har ønsket å lage hytter som har sterke røtter i den norske byggetradisjonen, samtidig som vi tar hensyn til dagens ønsker. Derfor har hyttene store vindusflater, som slipper naturen og lyset inn, sier Forsberg. Hyttene bygges med varige og miljøvennlige materialer. Også byggeprosessen har fokus på miljøet.

– Vi bruker kun materialer som har dokumentert lavt utslipp, forteller han. Hyttene settes sammen som såkalte elementbygg. Det betyr at deler med vegger og tak leveres ferdige til byggeplassen, og kan settes samme raskt.

– Dette gir betydelig kortere byggeperiode, hvor hytta fort blir tett og beskyttet mot vær og vind.

Varierte modeller

Målet er at de forskjellige hyttemodellene skal være for enhver smak. Modellen «Lysern 120», kommer i tre forskjellige størrelser: 75, 100 og 120 kvadratmeter. Det gir fra to til fire soverom. Her får man også en romslig hems, sportsbod og stor terrasse. «Kikut 140» har 140 kvadratmeter i grunnflate, og planløsningen kan lett endres etter behov. «Rondane», på 136 kvadratmeter, har to bad og en mulighet for egen badstue.På den romslige hemsen er det også plass til flere soveplasser. «Vaset» er en stilren og moderne hytte på 119 kvadratmeter. Her slipper store vinduer lyset inn i den luftige stuen.

Bygge sammen?

Ønsker du å bygge samme med venner, kan «Glittertind» være løsningen.

– Dette er en modell hvor to hytter henger sammen med boder på midten. Hver enhet er på 121 kvadratmeter, med tre soverom og to stuer, over to etasjer. Perfekt hvis du vil bygge sammen med noen. Vi tror Glittertind også kan bli populær hos dem som ønsker å utvikle hytteområder, sier Forsberg hos Maxbo.

Hyttene leveres med svanemerket kjøkken fra Marbodal og ferdig baderomsinnredning.

«Kikut 140» er en av fem nye hyttemodeller fra Maxbo. Den har fire soverom, og koster 2 650 000 kr.

SKREVET PÅ OPPDRAG FOR