Åpner nytt varehus på Gol

– Vi gleder oss som barn, sier varehussjef Per Rune Andersen hos Maxbo. 15. februar åpner han et flunkende nytt Maxbo på Gol, og lover ekstreme tilbud som Hallingdal aldri har sett maken til.

SPONSET INNHOLD

Tekst: Torkel Vik
Foto: Hallingdølen

Det nye varehuset blir sentralt plassert på Glitre, nær Jysk, Biltema og Bohus. Og det blir stort! 1500 kvadratmeter med verktøy, maling, skruer og alt man trenger for å bygge og fikse. I tillegg blir det en trelasthall på cirka 1000 kvadratmeter, med alt av plank og lister og det som hører hjemme i en slik hall.

Varehussjef Per Rune Andersen gleder seg stort til å åpne det nye varehuset på Gol den 15. februar.

Vil vekke lidenskapen

– Vårt mål er å vekke lidenskapen hos kundene, og hjelpe dem med å fullføre drømmene sine. Derfor er vi ekstra opptatt av å ha de beste
ansatte, som har den gløden og kompetansen som skal til for å klare det. Dette blir kjempemoro, sier Andersen.

Maxbo Gol vil tilby varer og tjenester til både hobbysnekkere og de profesjonelle, med en egen Maxbo Proff-avdeling.

– Vi ser at det er proffene som i økende grad tar over oppussingsjobbene, særlig de som krever en spesiell type kunnskap. Før i tiden var det nok flere vanlige forbrukere som satte i gang med prosjekter de ikke alltid kunne noe om. Det er mer enn nok å ta tak i hjemme likevel, så hobbysnekkere lever i beste velgående.

Alt under ett tak

Maxbo finnes allerede på Gol, men disse lokalene lever ikke lenger opp til de kravene Per Rune Andersen har satt seg.

– Gamle Maxbo Gol ligger i fire forskjellige bygninger, og det er krevende å drifte. Nå skal det bli bra å få alt under ett tak, og få helt moderne lokaler som er tilpasset slik Maxbo er i dag. Her blir det lyst og trivelig, med flotte utstillinger, sier Andersen.

Han driver allerede Maxbo i Nesbyen og på Geilo. Maxbo Nesbyen har han brukt som modell for nye Maxbo Gol. Varehuset gir også lokale arbeidsplasser, noe som innebærer 13 årsverk.

– Dette skaper flere gode og trygge arbeidsplasser her i området. Løvenskiold Handel, som står bak Maxbo, har røtter tilbake til 1649. Da er det lov å si at man tenker langsiktig, sier varehussjefen.

Ekstreme tilbud

Klargjøringen av nye Maxbo på Gol er i rute. Nå gleder Andersen seg til åpningen den 15. februar. Da kommer ordføreren, Maxbo-topper og det viktigste av alt – kundene.

– De skal få de mest ekstreme tilbudene de har sett. Jeg har sagt til Maxbo sentralt at dette ikke er uka for å tjene penger, her skal vi bare feire, og gi kundene våre kuppene de fortjener, sier han, med et stort smil.

Slik ser det ut 2 måneder før nye Maxbo Gol åpner med sine rundt 3000 kvadratmeter 15. februar.

SKREVET PÅ OPPDRAG FOR