Opp og frem – for unge talenter

SPONSET INNHOLD

Tekst: Trond Sjemmedal

Skue Sparebank heier på lokale ungdommer som har et mål og en drøm. Hvert år deler vi ut stipend til ungdommer i alderen 16-25 år som vil opp og frem innen idrett, kultur eller utdanning. Derfor har vi etablert ungdomsstipendet opp og frem. Ønsker du å bli like god som Petter Nortug på langrenn? Er målet ditt å bli internasjonal toppløper som kjemper om de store medaljene? Lev drømmen din! Vi hjelper unge talenter opp og frem.

Skue Sparebank

Det er Skue Sparebank som står bak Opp og Frem sitt ungdomsstipend. Banken har sparebanktradisjoner tilbake til 1842, da Nes Prestegjelds Sparebank ble stiftet. Nes Prestegjelds Sparebank er en av de eldste bankene i Buskerud, og hadde fram til fusjonen med Hol Sparebank seks kontorer i fylket.

Nå videreføres nesten 200 år med sparebankhistorie i Skue Sparebank. Som én bank står vi sterkere, slik at våre kunder også i fremtiden skal ha tilgang på en lokal og kompetent rådgiver de kjenner.

I Skue Sparebank tror vi på lokal tilstedeværelse og kunnskap. Uansett hvor du bor i Buskerud fylke kan du kjøre til et av våre ti kontorer på under en halv time.

Vi jobber hardt for å skape kundeopplevelser som er tuftet på lokal kunnskap, støttet av en organisasjon med betydelig kompetanse. Med sterk lokal forankring i Hallingdal, skal vi drive en fremtidsrettet og konkurransedyktig sparebank for lokalpatriotiske innbyggere og virksomheter i Buskerud.

Vi styrker lokalsamfunnet.

Hvem kan søke

 • Ungdom

  Du som er i alderen 16 – 25 år.

 • Vil opp og frem

  Du som vil komme deg opp og frem innen idrett, kultur
  eller utdanning

 • Ambassadør

  Du som er en god ambassadør for lokalsamfunnet

 • Enkeltpersoner eller grupper

  Både enkeltpersoner og grupper kan søke

 • Målrettet

  Du som har klare mål og en god plan for hvordan du skal
  oppnå disse

 • Bor i Buskerud

  Du som bor i en av følgende kommuner: Hol, Gol, Nes, Flå, Krødsherad, Nore og Uvdal, Flesberg, Rollag, Sigdal, Modum eller Drammen

Søk om støtte du også

Vil du opp og frem? Langrenn? Bli like god som Petter Nortug? Eller kjempe om de store medaljene i friidrett? Mange unge talenter har fått pengestøtte fra Skue Sparebank.

SKREVET PÅ OPPDRAG FOR


Kanskje du også liker disse?