Geilo er så mye mer enn bare fjell. Der andre skidestinasjoner har en stille periode i mai, bretter innbyggerne i Geilo opp ermene, og gjør seg klare for storinnrykk.

 

SPONSET INNHOLD

Tekst: Anne Sem-Jacobsen
Foto: Emilie Holda

 

Vi nærmer oss sommeren med stormskritt. Lange lyse dager, og muligheten til å kaste jakka ligger for oss nordmenn som en liten gulrot, etter en lang og kald vinter. Dager som nesten ikke går over i natt, lengter etter å gi deg muligheten til å være ute nesten døgnet rundt. Og på Geilo, trenger du i hvert fall ikke å kjede deg!

    – Her har vi alt en fjelldestinasjon kan by på, forteller Turistsjef Pål K. Medhus, uten å overdrive i det hele tatt.

    – Innen en 40 minutters radius fra sentrum finner du blant annet rafting, kajakk, elvepadling, Go Cart, ridning, klatring inne og ute, godt merkede stier til ulike formål og downhillsykling for den tøffe, men også for barn!

    Dette i tillegg til de mange vakre turstiene på alle kanter. Destinasjonen kan ta deg til ditt største adrenalinkick, og den dypeste sjelero på en og samme dag.

Visit Geilo ridetur

URBANT FJELLMILJØ

Når storfamilien er på tur, spiller både alder og interesser inn på hva man har lyst til å fylle dagen med. På Vestlia Resort kan den kunstinteresserte kose seg med originaler av Kai Fjell, Munch og Kittelsen. For klatreentusiasten finner du en splitter ny klatrehall, om været skulle bli for røft. I sentrum finner du alt i fra små og innholdsrike butikker til velfylte kjøpesenter med alt fra sportsutstyr til lekre designerplagg, og selv om det bobler over av mennesker i gatene, er det enkelt å komme seg fra a til b.

    – Mange kommer hit med tog, og starter turen med en gang de går av toget. Og de som kommer med bil, finner alltid en ledig plass, sier Turistsjefen. Dessuten gir et bilfritt sentrum stor grad av trygghet til våre besøkende.

LOKAL MAT

I tillegg til de mange aktivitetene, kan stedet også by på en rekke matopplevelser. Med tre bakerier, en delikatesseforretning med blant annet lokalt kjøtt, og et ysteri rett i nærheten, kan du enkelt skaffe deg og dine en helt unik frokost.

    – Vi har også mange serveringssteder som er åpne året rundt, forteller Medhus, og ramser opp.

    – Om du er på tur, kan du dra innom Prestholdtseter, Tuva Turisthytte, Vestrheim eller Iungsdalen for en nydelig lunsj. I tillegg har vi jo mange gode restauranter i og rundt sentrum.

Velkommen til fjells!

Visit Geilo foss

 

 • Kajakk

 • Sykling

 • Elgsafari

 • Vandring

 • Downhill

 • Klatring

 • Bowling

 • Spa

 • Shopping

 • Rallarvegen

 • Rafting

 • Ridning

 • Prestholttrappene

 • Prestholtrunden

 • Eventyrbadet

 • Ustedalsfjorden rundt

 • Golf

 • Skateområde

 • Sandvolleybane

 • Fotballbane

 • Ballbinge

 • Geilo Sommerpark

 • Geilojordet

SKREVET PÅ OPPDRAG FOR VISIT GEILO


Visit Geilo_RGB